Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2015/2

Fișierele anterioare

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jedi Master- Star Wars VII și aparține categoriei Star Wars VII Forța trezeste. Cavalerii Jedi sunt gardienii legii și ordinii din galaxie. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jedi Master- Star Wars VII. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 62 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Elizabeth Taylor pe Cat pe un acoperiș tablă fierbinte și aparține categoriei Pisica pe Acoperişul Fierbinte. In aceasta fotografie o fotografie veche de stele Elizabeth Taylor privind rolul Maggie, alaturi de Paul Newman într Pisica pe Hot Tin Roof. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Elizabeth Taylor pe Cat pe un acoperiș tablă fierbinte. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Luke Skywalker Star Wars VII și aparține categoriei Star Wars VII Forța trezeste. Luke Skywalker este protagonistul trilogiei originale Star Wars saga. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Luke Skywalker Star Wars VII. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 34 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jafar și aparține categoriei Aladdin. Jafar este vizir al sultanului din filmul animat de Walt Disney Aladdin. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jafar. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 39 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Finn (Ioan Boyega) și aparține categoriei Star Wars VII Forța trezeste. Unul dintre personajele principale ale Star Wars: Trezirea Forței. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Finn (Ioan Boyega). În aceste zile 2201 A fost descărcat de 34 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pestera de minuni și aparține categoriei Aladdin. Aceasta este peștera care Aladdin trebuie să meargă pentru a găsi lampa care ascunde geniul interior. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pestera de minuni. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 58 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Abu și aparține categoriei Aladdin. Abu este o maimuță, cel mai bun prieten al protagonistului din filmul Aladdin. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Abu. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 47 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Ball Droid BB-8 Star Wars 7 și aparține categoriei Star Wars VII Forța trezeste. Androizii sunt unele dintre personajele principale din pelicula Star Wars se dezvolta. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Ball Droid BB-8 Star Wars 7. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 78 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit viespe pe o floare și aparține categoriei Viespii. Există mai multe tipuri de viespi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit viespe pe o floare. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 35 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Darth Vader (Star Wars VII) și aparține categoriei Star Wars VII Forța trezeste. Darth Vader este personajul negativ chintesența a seriei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Darth Vader (Star Wars VII). În aceste zile 2201 A fost descărcat de 67 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057