Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2015/3

Fișierele anterioare

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit viespe galben și aparține categoriei Viespii. Viespile sunt una dintre cele mai de temut de către insecte toată lumea. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit viespe galben. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 35 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit De caractere congelate în zăpadă și aparține categoriei Regatul de Gheață. Imagine putem vedea șefii de cinci dintre personajele principale ale filmului de animație de la Walt Disney Frozen. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit De caractere congelate în zăpadă. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 60 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Snowman Olaf și aparține categoriei Regatul de Gheață. Olaf este un om de zăpadă creat de Elsa regină care are viață. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Snowman Olaf. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 159 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit magie de Elsa- congelate și aparține categoriei Regatul de Gheață. Printesa Elsa are puteri magice care vă permit să controlați frig și gheață. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit magie de Elsa- congelate. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 92 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Regatul Arendelle și aparține categoriei Regatul de Gheață. Arendelle este domeniul în care istoria filmului de animație de la Disney Frozen se dezvoltă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Regatul Arendelle. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 48 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Wasp pe floare roz și aparține categoriei Viespii. Un mic Obiective de culori frumoase galben și negru este cocoțat pe centrul de culoare roz. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Wasp pe floare roz. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 34 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit printesa Jasmine și aparține categoriei Aladdin. Printesa Jasmine este fiica domnitorului a împărăției în care intriga filmului Aladdin se dezvoltă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit printesa Jasmine. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 88 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jafar ca genie și aparține categoriei Aladdin. Rău Jafar face Genie a lămpii îi acorde puteri magice, care sunt genii. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jafar ca genie. În aceste zile 2201 A fost descărcat de 43 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

12/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Kristoff ?i Sven și aparține categoriei Regatul de Gheață. Kristoff este un orfan care este adoptat de troli ca unul dintre ei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Kristoff ?i Sven. În aceste zile 2206 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

12/2/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Printul Hans ?i Anna și aparține categoriei Regatul de Gheață. Hans ?i Anna sunt doi domni din diferite t?râmuri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Printul Hans ?i Anna. În aceste zile 2206 A fost descărcat de 40 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057