Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Iulie 2015/

Fișierele anterioare

21/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Firefox logotip și aparține categoriei Firefox. Logotipul a browser-ului web gratuit Firefox este compus dintr-un glob Pământ care a stricat o vulpe foc în jurul. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Firefox logotip. În aceste zile 1492 A fost descărcat de 33 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit vampir anime și aparține categoriei Vampiri. Acest caracter anime este un vampir tânăr care are un stil foarte sofisticat. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit vampir anime. În aceste zile 1492 A fost descărcat de 21 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit cuplu gay și aparține categoriei LGBT Pride. Doi tipi saruta cu steagul comunității gay ca fundal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit cuplu gay. În aceste zile 1496 A fost descărcat de 98 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit LGBT flag și aparține categoriei LGBT Pride. Flag de oameni lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit LGBT flag. În aceste zile 1496 A fost descărcat de 277 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit LGBT Flag Statele Unite și aparține categoriei LGBT Pride. Drapelul Statelor Unite a fuzionat cu steagul curcubeu de comunitatea gay. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit LGBT Flag Statele Unite. În aceste zile 1496 A fost descărcat de 65 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Rainbow Flag și aparține categoriei LGBT Pride. Steagul rainbow este simbolul comunității gay din toată lumea. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Rainbow Flag. În aceste zile 1496 A fost descărcat de 117 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Windows 8 și aparține categoriei Microsoft. Sistemul de operare Windows 8 este descris în această imagine cu logo-ul de culoare, înconjurat de numeroase plăci metalice cu șuruburi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Windows 8. În aceste zile 1497 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit homosexualii în dragoste și aparține categoriei LGBT Pride. Dragostea nu cunoaște frontiere, iar în această imagine frumoasă vom vedea doi tipi care arată dragostea lor cu steagul curcubeu împodobesc scena de dragoste si tandrete. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit homosexualii în dragoste. În aceste zile 1497 A fost descărcat de 90 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bucurie și aparține categoriei Pe dos. Caracterul Bucuria filmului Inside Out este protagonistul filmului, si este liderul de emotii, deoarece ea este cea care a venit primul în interiorul Riley și ar trebui să prevaleze în mințile noastre. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bucurie. În aceste zile 1497 A fost descărcat de 74 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bing Bong și aparține categoriei Pe dos. Acest elefant drăguț roz este un personaj în filmul Inside-out. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bing Bong. În aceste zile 1497 A fost descărcat de 50 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057