Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2013/

Fișierele anterioare

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Plăcinta Americană 2 Caractere și aparține categoriei Placinta Americana 2. Puteți avea acum personajele principale ale Plăcinta Americană 2, ca o imagine de fundal, Chris Oz Ostreicher (Chris Klein), Steve Stifler (Seann William Scott), Jim Levenstein (Jason Biggs), Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) si Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Plăcinta Americană 2 Caractere. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 50 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Plăcinta Americană 2 Logo-ul și aparține categoriei Placinta Americana 2. Tapet de logo-ul Plăcinta Americană 2 cu personajele sale principale de sub ea. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Plăcinta Americană 2 Logo-ul. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 42 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jim si Michelle, Plăcinta Americană 2 și aparține categoriei Placinta Americana 2. Un fundal de ecran de distracție Plăcintă Americană 2 în care Michelle joacă cu fata lui Jim, în timp ce ei stau la plajă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jim si Michelle, Plăcinta Americană 2. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 59 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Plăcinta Americană 2 Tabara Fanfarei și aparține categoriei Placinta Americana 2. Jim Levenstein, speriat la tabara fanfarei atunci când încearcă să găsească Michelle și face ca un trombonist, chiar dacă Jim nu are nici o idee de joc trombon, care este motivul pentru care aspectul panicat pe fața lui. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Plăcinta Americană 2 Tabara Fanfarei. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 40 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Caracterele din Film Placinta Americana 2 și aparține categoriei Placinta Americana 2. În acest tapet, Kevin, Jim si uita-te la Ostreicher Finch timp râzând, pentru că el tocmai a plecat cu mama lui Stifler fără el știe ce se întâmplă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Caracterele din Film Placinta Americana 2. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Placinta Americana 2 și aparține categoriei Placinta Americana 2. În acest poster promoțional, putem vedea toate Placinta Americana 2 caractere, Vicky, Oz, Michelle și flaut ei, Kevin, Jessyca, Levenstein Mister (tatăl lui Jim), Jim și Nadie, iar sub ele putem vedea Heather, Stifler si Finch. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Placinta Americana 2. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jim Stifler si Finch Prins și aparține categoriei Placinta Americana 2. În acest tapet, Jim Stifler si Finch s-au ajuns într-o altă situație jenantă, când au fost surprinși de control casa de cineva. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jim Stifler si Finch Prins. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Trei Caractere Placinta Americana 2 și aparține categoriei Placinta Americana 2. Ostreicher, Jim y Finch, trei dintre personajele principale ale Placinta Americana 2, sunt conectati pe chat așezat pe o bordură de trotuar, în acest tapet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Trei Caractere Placinta Americana 2. În aceste zile 3072 A fost descărcat de 42 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

26/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Eu Sunt Sam Acoperi și aparține categoriei Eu sunt Sam. Acest tapet este afișul de promovare pentru filmul Eu Sunt Sam, un film de Sean Penn, Michelle Pfeiffer si Dakota Fanning, care spune povestea unei fete de 6 ani pe nume Lucy și tatăl ei, un om care are autism și se zbate să păstreze custodia fiicei sale. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Eu Sunt Sam Acoperi. În aceste zile 3074 A fost descărcat de 43 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sam și Lucy Jucat și aparține categoriei Eu sunt Sam. Sam a distracție legănat pe un leagăn cu fiica sa Lucy în acest tapet din filmul Eu Sunt Sam, sau numele meu este Sam, un film american 2001. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sam și Lucy Jucat. În aceste zile 3075 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057