Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Martie 2013/

Fișierele anterioare

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Far în Marea și aparține categoriei Faruri. În acest tapet puteti vedea un far care se scufundă în structura sa de apă de mare, astfel încât acesta devine un pic în ea și va servi ca un ghid pentru navele care navighează de-a lungul coastelor, fără a obține prea aproape de pietre și stânci . Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Far în Marea. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 184 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Farul De La Malul Marii și aparține categoriei Faruri. Un far se ridică în acest wallpaper pe varful unei stanci. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Farul De La Malul Marii. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 97 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Far Rosu si Alb și aparține categoriei Faruri. Un far mare cu dungi roșii și albe este cel responsabil de asigurarea securității navelor și a echipajelor lor, împiedicându-le de la obtinerea periculos de aproape de roci acestor stânci, mai ales atunci când marea este furios, la fel ca scena a acestei imagini a acest tapet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Far Rosu si Alb. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 53 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Farul De Pe o Stâncă și aparține categoriei Faruri. Un mic far este situat pe o terasă mică de o stâncă uriașă de a servi ca un ghid pentru nave în timpul nopții, pentru a preveni-le de la obtinerea prea aproape de coasta. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Farul De Pe o Stâncă. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 89 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Farul Pe o Insulă și aparține categoriei Faruri. Calea care duce la acest far, care este situat la o mică insulă pe mare, rămâne sub apă când mareea vine în, așa că este foarte ușor să fie prins în masa de rocă, în care farul este dacă sunteți distras . Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Farul Pe o Insulă. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 76 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Farul de la Apus de Soare și aparține categoriei Faruri. Din far care apare în acest tapet puteți vedea un apus de soare frumos în timp ce mareea este scăzută. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Farul de la Apus de Soare. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 68 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Iepure de Paști Într-un Coș și aparține categoriei Iepuraș de Paști.. Acest iepure roșu-ochi de alb este simbolul perfect pentru Paste, din moment ce aminteste de iepure de Paști de la legenda tradițională, în care aceasta a dat afară ouă de Paști de la un coș de la toți copiii din lume. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Iepure de Paști Într-un Coș. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Paște Iepure Printre Flori și aparține categoriei Iepuraș de Paști.. O imagine frumoasă de iepure de Paști într-un coș, complet înconjurat de o mulțime de flori roz și violet, care indică faptul că, cu Paștele de vacanță, vreme bună și vine timpul să înflorească pentru plante și copaci, în mare parte a lumii. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Paște Iepure Printre Flori. În aceste zile 3050 A fost descărcat de 147 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Desen Paști Iepuri și aparține categoriei Iepuraș de Paști.. În acest iepure de Paști tapet, doi iepurași de Paști sunt pictură propria lor gigant oua de Paste. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Desen Paști Iepuri. În aceste zile 3052 A fost descărcat de 66 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Iepure Între Ouă de Paște și aparține categoriei Iepuraș de Paști.. Acest mic alb Paste iepuras cu urechi negre colorate va da o nota foarte licitație pentru fundal de desktop. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Iepure Între Ouă de Paște. În aceste zile 3052 A fost descărcat de 72 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057