Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Iunie 2013/

Fișierele anterioare

25/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Inimile cu Dragoste și aparține categoriei Mozaic din inimă. Cu aceasta se leaga tapet tema romantica cu inimi de diferite culori, cum ar fi rosu, roz sau visiniu, cu un stil grunge în fundal, nu pentru că totul despre dragoste ar trebui să arate ieftin, iar romantismul este nu numai pentru fete. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Inimile cu Dragoste. În aceste zile 2955 A fost descărcat de 548 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Familia Mason, Falling Skies și aparține categoriei Falling Skies. În acest wallpaper cu Falling Skies, Tom Mason, unul de-al doilea masa (rezistenta uman) lideri, este însoțit de cei trei fii ai săi, Ben, Matt și Hal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Familia Mason, Falling Skies. În aceste zile 2960 A fost descărcat de 57 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Falling Skies Protagoniști și aparține categoriei Falling Skies. Aici vă vom arăta un alt unul dintre imagini de fundal noastre Falling Skies, în care apare Tom Mason, interpretat de Noah Wyle, de-a lungul fiul lui Hal Mason, la care Drew Roy aduce la viață, și doctorul Anne sticla, întrupat de actrita Moon Bloodgood. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Falling Skies Protagoniști. În aceste zile 2960 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Falling Skies Titlu și aparține categoriei Falling Skies. Scrisorile de titlul Falling Skies apar în mijlocul spațiului, printre stele, nebuloase și planete, toate in nuante de albastru, cu o textură piatră folosite pe litere. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Falling Skies Titlu. În aceste zile 2960 A fost descărcat de 66 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Casa Martell, Urzeala Tronurilor și aparține categoriei Urzeala Tronurilor. Aceasta este o imagine de fundal din serialul de televiziune care a atras atentia de adepți în întreaga lume, Urzeala tronurilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Casa Martell, Urzeala Tronurilor. În aceste zile 2960 A fost descărcat de 152 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Omul de Oțel 2013 Logo și aparține categoriei Logotip de Superman. Nu vă recunosc acest simbol? O mare S realizate din oțel de culoare roșie apare de între umbrele cu întoarcerea de super-erou mai carismatic din toate timpurile, Superman. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Omul de Oțel 2013 Logo. În aceste zile 2961 A fost descărcat de 181 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Rezistenta, Falling Skies și aparține categoriei Falling Skies. Al doilea sezon al Falling Skies a fost foarte bine primit de către un public care, după un intens primul sezon, a fost nerăbdător să cunoască modul în care povestea a rezistenței umane condus de Tom Mason ar dovedi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Rezistenta, Falling Skies. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Casă Lannister, Urzeala Tronurilor și aparține categoriei Urzeala Tronurilor. În acest tapet, veți avea emblema Casei Lannister. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Casă Lannister, Urzeala Tronurilor. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 130 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tom Mason este Noah Wyle în Falling Skies și aparține categoriei Falling Skies. Cu cerul indică dreptul de amurg de spate, Tom Mason ceasuri orizont acoperit de nori după o zi grea de luptă pentru supraviețuirea lui și a persoanelor pe care le iubește. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tom Mason este Noah Wyle în Falling Skies. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 54 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/6/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tom Mason în Falling Skies și aparține categoriei Falling Skies. Acest om, Tom Mason, este protagonistul american Falling Skies serie. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tom Mason în Falling Skies. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 39 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057