Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Iunie 2014/

Fișierele anterioare

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Lumini în pădure și aparține categoriei Pădurile. Filtreaza lumina prin frunze în ramurile copacilor din această scenă, un peisaj din natură. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Lumini în pădure. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 330 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Isus Hristos și aparține categoriei Isus Hristos. Isus Hristos a fost fiul lui Dumnezeu, cu Duhul Sfânt sunt Sfânta Treime. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Isus Hristos. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 459 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pegas și inorog și aparține categoriei Pegas. Peisaj fantastic în care vom vedea două animale fantastice, două tipuri de cai magice, cum ar fi Pegas și unicorni. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pegas și inorog. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 115 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit inima rosie pe lemn și aparține categoriei inimioare rosii. O inimă frumoasă ceramică roșie se bazează pe o crăpătură în podeaua de lemn. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit inima rosie pe lemn. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 233 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Astraea - Fecioara și aparține categoriei Fecioară. Fecioara este al șaselea semn al zodiacului în astrologie și este reprezentat de o femeie, aceasta tapet pot vedea cinci femei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Astraea - Fecioara. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 49 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Miley Cyrus canta și aparține categoriei Miley Cyrus. Un artist cu o imagine în schimbare din punct de vedere estetic. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Miley Cyrus canta. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 58 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit minge de tenis și aparține categoriei Tenis de Câmp. Este piatra de temelie pentru sportul de tenis, care implică trece mingea de la un domeniu la altul, în care jucătorii sunt mai sus pe net. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit minge de tenis. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 88 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Boeing 747-8 și aparține categoriei Boeing. 747-8 este a patra generație Boeing 747, dezvoltat de la Boeing 747-400 pentru mai multă eficiență, cu un nou design de aripile și fuselajul. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Boeing 747-8. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 146 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Interior de o moschee și aparține categoriei Arhitectura Islamica. Intr-unul dintre cele mai renumite moschei din lume, moschee din Istanbul. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Interior de o moschee. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 60 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/6/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mont Saint Michel și aparține categoriei Mont Saint-Michel. Acest celebru enclavă franceză este o insulă care este accesibil doar la reflux și conține o mănăstire dedicat închinarea a Arhanghelului Mihail. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mont Saint Michel. În aceste zile 2596 A fost descărcat de 94 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057