Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Iulie 2014/

Fișierele anterioare

28/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Goblin cu lanternă și aparține categoriei goblinul. Un goblin teribil cu ochii de culoarea focului poartă o torță în mână cu focul pentru a ilumina întunericul. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Goblin cu lanternă. În aceste zile 2557 A fost descărcat de 55 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Minge de fotbal în flăcări și aparține categoriei mingii. Pe partea de jos a unei imagini negru vedem o minge de fotbal este cuprins de flăcări. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Minge de fotbal în flăcări. În aceste zile 2561 A fost descărcat de 94 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit fata de Donald Duck și aparține categoriei Donald Duck. Donald Duck este unul dintre cele mai populare pentru personajele sale Neîndemânare și caracterul lui morocănos de la Disney. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit fata de Donald Duck. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 148 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit copac galben și aparține categoriei Copaci. Peisaj cu un singur arbore cu frunze galbene printre dealuri cu iarba verde. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit copac galben. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 92 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jucator de baschet: Michael Jordan și aparține categoriei Baschet. Michael Jordan a fost cel mai faimos jucător de baschet din toate timpurile. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jucator de baschet: Michael Jordan. În aceste zile 2568 A fost descărcat de 72 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit taur de taurus și aparține categoriei Taur. Taurul este animalul care simbolizează acest semn zodiacal pentru cei născuți între 21 aprilie și 21 mai. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit taur de taurus. În aceste zile 2569 A fost descărcat de 54 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Kuala Lumpur pe timp de noapte și aparține categoriei Kuala Lumpur. Imagine panoramică a orașului Kuala Lumpur, capitala Malaeziei pe timp de noapte. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Kuala Lumpur pe timp de noapte. În aceste zile 2569 A fost descărcat de 95 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit fantomă în noaptea de Halloween și aparține categoriei Fantome de Halloween. Noaptea de Halloween vine și toate fantomele vin în viață, la cimitire, case bantuite și toate locurile în care restul anului in care traiesc. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit fantomă în noaptea de Halloween. În aceste zile 2569 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/7/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Suprafață de soare și aparține categoriei Soare. Suprafața Soarelui este numit fotosfera este partea vizibilă și de pe planeta noastră. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Suprafață de soare. În aceste zile 2569 A fost descărcat de 111 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057