Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2015/

Fișierele anterioare

23/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mozaic de o caracatiță și aparține categoriei Caracatițe. Caracatițe sunt animale marine foarte frumoase, foarte izbitoare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mozaic de o caracatiță. În aceste zile 2378 A fost descărcat de 55 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Slujitorii mănâncă și aparține categoriei Minions. Slujitorii sunt ajutoarele de răul din filmul Gru Gru, personajul negativ meu favorit. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Slujitorii mănâncă. În aceste zile 2380 A fost descărcat de 362 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Trei slujitorii și aparține categoriei Minions. Slujitorii sunt trei celebrare distractiv. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Trei slujitorii. În aceste zile 2380 A fost descărcat de 272 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit alertă Minion și aparține categoriei Minions. Un Minion distracție sună alarma cu privire la acest unde putem vedea care transportă un megafon și o imagine lumini de urgență. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit alertă Minion. În aceste zile 2381 A fost descărcat de 183 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit inimă de Minions și aparține categoriei Minions. Slujitorii formând o inimă cu fețele lor zâmbitoare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit inimă de Minions. În aceste zile 2381 A fost descărcat de 278 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Yokai (Professor Robert Callaghan) și aparține categoriei Cei 6 super eroi. Profesorul Robert Callaghan (de asemenea, cunoscut sub numele Yokai) este dușmanul protagoniștii filmului de animație de la Disney, Big Hero 6 a fost director al Institutului de Tehnologie din San Fransokyo și mentorul Tadashi Hamada. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Yokai (Professor Robert Callaghan). În aceste zile 2381 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Wasabi și aparține categoriei Cei 6 super eroi. Este unul dintre personajele din film Big Hero 6 Acesta este un tip rar, nevrotic. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Wasabi. În aceste zile 2381 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Personajele principale Big Hero 6 și aparține categoriei Cei 6 super eroi. Imagine cu personajele principale din roboți de film și Big Hero 6 adolescent băiat robot de protagonistul este un robot mare gonflabil care are grijă de oameni apare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Personajele principale Big Hero 6. În aceste zile 2381 A fost descărcat de 114 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Honey Lemon și aparține categoriei Cei 6 super eroi. Honey Lemon este una dintre personajele principale ale Walt Disney desene animate despre roboti Big Hero 6 Ea este o fată care este un om de stiinta care este o persoană foarte pozitiv, care vede mereu partea plina a paharului. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Honey Lemon. În aceste zile 2381 A fost descărcat de 57 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

20/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Hiro și Baymax și aparține categoriei Cei 6 super eroi. Cele două personaje principale ale filmului de animație de la Walt Disney Big Hero 6 sunt Hiro Hamada și Baymax. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Hiro și Baymax. În aceste zile 2381 A fost descărcat de 76 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057